Jdi na obsah Jdi na menu
 


Organizace závěrečného týdne, prázdninové deníčky

25. 6. 2017

Milí rodiče,

čekají nás poslední dny v první třídě. Ráda bych je dětem zpříjemnila ještě zmrzlinou. Zítra tedy půjdeme do Světozoru. Ještě nám zbyly peníze ze SRPŠ, tak je můžeme takto využít.

Vyčování v pondělí a v úterý je do 11:40.

Samozřejmě už děti nebudou potřebovat žádné učení, počítejte ale, prosím, s tím, že si děti donesou domů Ikea bednu s výtvarnými potřebami a oblečením na tělocvik, šanon atd. Třídu budeme postupně během zítřka a úterka vyklízet. Klíčky od skříňky dětem zůstávají.

Ve středu od 9:00 do 10:00 proběhne slavnostní předávání vysvědčení. Od 10 hodin pak v jídelně paní kuchařky vydávají oběd, popř. ho dětem můžete odhlásit. Družina ale funguje normálně - ranní i odpolední. Nevyzvednutá vysvědčení ve středu 28.6. budou na Uhelném trhu u pana ředitele.

A ještě drobná informace k prázdninám - ráda bych, aby si děti vedly "prázdninové deníčky", podobným stylem jako si vedeme deníčky v Janově. Není vůbec nutné, aby děti zapisovaly denně, ale několikrát do týdne by to měly zvládnout, přidat vstupenku, fotku, obrázek...Pan Ross ještě chce dětem rozdat na prázdniny jeho hrochy. Tak pokud vám to nebude vadit, můžete vzít hrošíka s sebou na nějaký výlet a tam se s ním vyfotit. Pan Ross by v září rád fotografie viděl. (Můžete mi zaslat mailem.) Pokud se vám plyšák navíc nehodí, klidně mi napište, popř. vzkažte po dětech.

Děkuji